El MotoBox.Cat 1 es proclama últim vencedor de la temporada al Circuit d'Alcarràs

Aquest diumenge es va celebrar l'última de les tres carreres del Trofeu Català de Resistència Asfalt. L'equip compost per Robert Martínez i Ferran Clusellas va ser el primer a creuar la línia de meta.


La boira i la pluja no van fer acte de presència al Circuit d'Alcarràs, i més de 50 pilots es citaren per gaudir d'aquesta emocionant cursa de resistència. Fins a 22 equips van formar la graella de sortida, encapçalada pel MotoBox.Cat 1 amb la seva Yamaha R1, gràcies a la seva excel·lent actuació en els entrenaments cronometrats celebrats durant el matí.


El públic que es va apropar a les instal·lacions lleidatanes va poder gaudir de les particularitats d'aquesta disciplina, relleus, proveïments, reparacions ...


La cursa es va desenvolupar amb alguns accidents en pista, el safety car va fer la seva aparició en una ocasió i dues vegades es va mostrar bandera vermella per caiguda, donant lloc a una segona sortida per reprendre la cursa.


Després de 3 hores de cursa l'equip integrat per Martínez i Clusellas es proclamó campió de la mateixa, a 3 girs es va classificar en segon lloc el binomi format per la de Tenerife Luisa Cantón i Raúl Navarro (DCR Racing), per davant d'Omar Marcet i el francès Patrick Berges (Dream RT).


Els vencedors de la cursa per categories van ser: DCR Racing en 600cc Superproducció, Estrip Team en el subapartat de Amateur de la mateixa cilindrada. Per a la 1000 cc MotoBox.Cat 1 es va emportar el primer lloc en Superproducció i el Benjamí Motos va fer el mateix a Amateur.


Aquesta prova posa punt i final a la sèrie de competicions que ha albergat el circuit lleidatà durant aquesta temporada.


Text i fotos: Pix MotoRR

Escribir comentario

Comentarios: 0